Menu:

Plus500

Get paid to

De afkorting GPT staat voor get paid to, een aantal mogelijkheden die het internet biedt om geld te verdienen. Een GPT, ook wel betiteld als online spaarprogramma, is een website waar de leden de mogelijkheid krijgen om geld te verdienen. Meestal bestaat dit vooral uit het lezen van reclame e-mails, het invullen van enquêtes en het werven van nieuwe leden.

De mailtjes van deze spaarprogramma's zijn afkomstig van bedrijven die hun producten willen verkopen of meer naamsbekendheid willen. Hiervoor schakelen ze een GPT-bedrijf in. Zij beschikken over een enorme database met emailadressen waardoor een bedrijf een hele grote groep mensen kan bereiken. Voor het versturen van deze mailtjes krijgen de GPT-websites geld van de bedrijven. Hiermee betalen ze hun leden weer en houden ze er zelf ook nog wat aan over. Omdat ze vergoedingen blijven geven voor het lezen van mailtjes hebben steeds meer mensen daar wel wat tijd voor over en wordt hun database met emailadressen ook steeds groter. Ze kunnen dus meer mensen mailen en dus ook meer geld vragen van een adverterend bedrijf.

Deelnemers aan GTP werken (lezen, klikken) gewoon voor get geld dat zij verdienen. GPT levert in eerste instantie dus geen passief inkomen op. Sommige GTP-concepten bieden jou een aandeel / percentage van de leden die jij hebt aangebracht. In dit laatste geval is het dus wel mogelijk een passief inkomen op te bouwen.

Euroclix

Euroclix begon in 2001 als een standaard GTP website. In 10 jaar is Euroclix uitgegroei tot een enorm online spaarprogramma, misschien wel het beste te vergelijken met bijvoorbeeld Airmiles, alleen dan voor webshops. Naast een vergoeding voor het lezen van e-mails en het bezoeken van website kun je dus korting krijgen op je online aankopen. Dit laatst wordt ook wel cashback genoemd. Veel grote en gerenommeerde bedrijven zoals Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis en Algemeen Dagblad zijn inmiddels al aangesloten bij Euroclix. Inmiddels heeft Euroclix al bijna 10 miljoen euro uitgekeerd aan haar leden.

Je kunt bij EuroClix op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Zo kan je ervoor kiezen om:

 • Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek.
  Je verdient altijd Clix met het lezen van de uitnodiging en extra Clix als je deelneemt aan het onderzoek.
 • Wel/niet commerciële email te ontvangen.
  Je verdient altijd Clix met het lezen van de email en extra Clix als je ingaat op de aanbieding in de email.
 • Wel/niet via de EuroClix website te shoppen bij meer dan 1.900 aanbieders.
  Als je wel eens aankopen doet via internet, dan raden wij je aan om dit via EuroClix te doen.
  Met je aankoop via EuroClix spaar je altijd extra Clix!
 • Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen.
  Je verdient Clix als je de EuroClix MasterCard aanvraagt en activeert. En extra Clix met elke aankoop die je doet via deze creditcard. Voor geldopnames worden geen Clix toegekend.
 • Wel/niet je vrienden over EuroClix vertellen. Gebruik daarvoor jouw vertel-het-een-vriend link, de tekstlinks, banners of de EuroClix gadget.

Afhankelijk van het profiel dat je kiest, benadert EuroClix je vaak, soms of helemaal niet met email.

Als je genoeg Clix hebt gespaard, wissel je deze in voor euro’s op de EuroClix website. Het ingewisselde bedrag ontvang je binnen 10 werkdagen op het door jou opgegeven bank- of gironummer.

Van de bovengenoemde manieren om Clix te verdienen leidt alleen de laatst tot een passief inkomen! Introduceer EuroClix in jouw persoonlijke netwerk en je ontvangt 150 Clix (€ 1,95) voor elk nieuw lid dat je aanbrengt. En dat is niet alles, want je ontvangt elke maand ook nog eens 10% van de Clix die de door jou aangebrachte leden bij EuroClix verdienen! In de ruimste zin is de standaard vergoeding voor aangebrachte leden ook passief inkomen. Dit geldt alleen als je jouw 'persoonlijke' link verspreidt via je sociale netwerk of website(s). De aangeboden 10% is pas echt passief inkomen.

Euroclix gaat duidelijke met de tijd mee. Euroclix ziet het belang van social media. Via een handige widget (EuroClix gadget) kun je direct aan de slag met opbouwen van een passief inkomen. De gadget kun je niet alleen op jouw website(s) plaatsen.Via een handige koppeling plaats je de widget ook direct op jouw Twitter, Facebook of ander social media profiel.

Nu meteen aanmelden bij EuroClix

EuroClix MasterCard: Cashback creditcard

De enige cashback creditcard van Nederland. Altijd en bijna overal Clix verdienen. Dus niet meer alleen op internet! Ontvang korting op al je aankopen en profiteer van alle voordelen van een MasterCard creditcard. Geniet van het grootste betaalgemak ter wereld: jouw EuroClix MasterCard en vraag de EuroClix MasterCard aan.

SpaarBron!

De voordelen van SpaarBron!
- Direct €0,50 gratis
- Voor elke e-mail ontvang je €0,01
- Altijd extra korting bij de webshops
- Altijd exclusieve acties en kortingscodes
- 24uur per dag 7 dagen per week toegang tot je account
- Maak je vrienden lid en verdien €0,65 per nieuw lid en 12% over zijn/haar verdiensten!

Direct aanmelden

Ook Spaarbron combineert dus ook GPT (e-mails lezen, spelletjes spelen, etc.) met cashback. Het aanbrengen van nieuwe leden gaat tot minimaal 4 niveaus diep. Uitermate geschikt dus voor passieve inkomsten! De inkomsten van de aangebrachte leden zijn veel overzichtelijker, dan bij bijvoorbeeld EuroClix. Ook kunnen de meer ervaren webmasters, een zgn. subid aan de uniek doorverwijs URL meegeven. Zo bent u goed in staat te meten via welk kanaal je passieve inkomsten binnenkomen. Deelnemers kunnen hun verdiende geld, ook meteen omzetten in een sms-tegoed. Het programma is toegankelijk voor iedereen vanaf 14 jaar. Het gratis smsen, kan je helpen om ook jongeren aan te spreken.

Voorbeeld EuroClix Gadget

+