Menu:

Plus500

Samenvatting

Passieve inkomsten zijn inkomsten waarvoor je niet hoeft te werken ( = tijd ruilen voor geld ). Bijvoorbeeld ontvangen rente of dividend.

Voor een passief inkomen via internet heb je minimaal een van de volgende middelen nodig; een website, een account bij een social netwerk (Hyves, Twitter, Facebook, etc.)of eventueel alleen een e-mailprogramma.
Doel is om via de bovengenoemde middelen jouw uniek URL's (hyperlinks) te verspreiden. Via deze hyperlinks kunnen anderen ook starten met het verdienen van geld. Jij gaat een percentage van die inkomsten ontvangen. Jouw unieke URL's kun je verkrijgen door je aan te melden bij een of meer van de herondergenoemde links. Ik noem enkele programma's die voor mij ook goed werken, dit zijn niet de enige mogelijkheden.
Kies je voor een ander programma, zorg er dan voor dat je goed let op de voorwaarden.
Voor het verwerven van een passief inkomen dient het programma een percentage van de inkomsten van de aangebrachte leden te betalen. Een vaste vergoeding, hoe hoog ook is niet voldoende. In de naamgeveing van de geschikte programma's lees je vaak iets als '2nd Tier programma'.

Stap 1: Aanmelden

De volgende programma's zijn sowieso geschikt:

  • EuroClix, cashback en GPT, blijvende vergoeding over de inkomsten van aangebrachte leden. Tot een 'oneindige' niveau diep. 1e niveau levert 10% op.
  • Spaarbron.nl, GPT, cashback, spelletjes spelen en gratis smsen. Tot 4 niveaus diep. 12% over elk niveau.
  • Het 2nd Tier programma van TradeTracker 5% over alle inkomsten van aangebrachte affiliates uit het eerste niveau
  • RushCommerce.com Rush Commerce biedt partners de mogelijkheid om te kiezen uit een scala van on-line direct sales shops welke door hun hoge conversie zeer aantrekkelijk zijn om te promoten. Jij kunt 5% ontvangen van de inkomsten van alle webmasters die je aanbrengt.
  • CelebPoker Affiliates ontvangen 2% van het Total Net Gaming Revenue ('NGR') tot 5 niveaus diep van de door jou aangebrachte sub-affiliates.

Stap 2: URL's opzoeken

Lees de instructies van de programma's uit stap 1 en vind jouw unieke URL (hyperlink)

Stap 3: Promotie

Plaats je uniek URL's op jouw website(s). Stuur je URL's via social media en e-mail het www op. Moedig andere aan zich aan te melden en te starten met verdienen. Voorzie je URL's van een duidelijke en / of leuk motivatie. Bied aan te helpen, mocht men er niet uitkomen. Neem deze stap uiterste serieus, veel zorgvuldig en eerlijk.

Op de website van EuroClix vind je zelfs al diverse tools om direct met promoten te starten. Je vindt daar o.a. een tool om vrienden en bekenden te e-mailen, door alleen het opgeven van het e-mailadres. Ook is er de EuroClix gadget te vinden. Met de EuroClix gadget blijf je altijd op de hoogte van de aanbieding van de dag. Bovendien verdien je 150 Clix (€ 1,95) als iemand via deze gadget lid wordt van EuroClix. Naast de 150 Clix ontvang je dus ook 10% van de inkomsten van dit lid. En je verdient nog meer Clix als iemand via de gadget bestelt bij een aanbieder.
Je kunt deze gadget direct plaatsen op je webpagina of sociaal netwerk.

Succes

Voor het verwerven van een passief inkomen heb je kennis, inzicht, doorzettingsvermogen en een beetje lef nodig. Wie geen risico's durft te nemen zal geen passief inkomen opbouwen en zal zijn tijd blijven ruilen voor geld.
Geld lenen waarover rente betaalt moet worden, leidt zelden tot een passief inkomen en vormt in de meeste gevallen uitsluitend een belemmering.

+